Foredrag

 

 

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag for såvel voksne som unge mennesker.


  • Har du svært ved at finde ud af, hvad der er op og ned i sundshedsdebatten? Bliver du også forvirret over de mange trends og diæter, som medierne flyder over med? Jeg stiller skarpt på disse trends og spørgsmålstegn ved deres effekt. Der kan indlægges tid til, at tilhørerne kan blive vejet og målt på min bodyscanner (ved et mindre antal tilhørere).


  • I foredraget Børn, sundhed og overvægt sætter jeg overvægt i et samfundsmæssigt perspektiv og kommer med konkrete bud på, hvad man som familie selv kan gøre for at få en sundere hverdag.


  • Sund livsstil i skyggen af sociale medier og influencers er titlen på mit fordrag, som også kan vinkles til unge mennesker. Her kan der, efter ønske, lægges en særlig vinkel på, f.eks. med fokus på et bestemt måltid eller forbrænding. Foredraget er for unge fra 8. klasse.


Kontakt mig for yderligere information og pris.


Det siger andre

Anne er virkelig dygtig og kompetent, og så er det bare super nemt, at hun med vægten under armen kommer hjem til dig. Hun har masser af inspirerende opskrifter, som er lige til at gå til, og så har hun altid en professionel tilgang til dig og dit vægt-forløb. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Liselotte, studerende

Anne er meget kompetent og inspirerende og har givet mig mod på, at give mig i kast med en sundere livsstil. Forløbet er lavet, så det netop er med udgangspunkt i den enkelte. Hun guider personligt og professionelt. Jeg har også fået en masse inspiration til gode, lækre og lette opskrifter. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Hanne, lærer


Tak for din kloge, tydelige og værdifulde ord - og din dejlige fremtoning. Et udbytterigt foredrag, som var til at forstå. Tak for et godt og lærerigt foredrag.


Kirsten, pensionist