Individuel kostvejledning

 


Kom godt i gang med din nye livsstil, få mere energi og overskud, og mindsk risikoen for livsstilssygdomme.


Det er aldrig for sent at starte med nye, sunde vaner, men det kan være nødvendigt med vejledning og støtte fra en fagkyndig person for at komme i gang. Hos mig får du personlig vejledning, der er tilpasset netop dine behov og ønsker, og som tager udgangspunkt i  følgende:


  • vejning og måling
  • bodyscanning
  • grundig vejledning i sund kost og livsstil
  • personligt kostforslag baseret på dine ønsker og behov
  • ernæringsrigtige opskrifter
  • forslag til sunde snacks


Den første, telefoniske konsultation er gratis!

1. besøg af mig: 700,-

Efterfølgende besøg: 500,-
Anne er virkelig dygtig og kompetent, og så er det bare super nemt, at hun med vægten under armen kommer hjem til dig. Hun har masser af inspirerende opskrifter, som er lige til at gå til, og så har hun altid en professionel tilgang til dig og dit vægt-forløb. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Liselotte, studerende

Anne er meget kompetent og inspirerende og har givet mig mod på, at give mig i kast med en sundere livsstil. Forløbet er lavet, så det netop er med udgangspunkt i den enkelte. Hun guider personligt og professionelt. Jeg har også fået en masse inspiration til gode, lækre og lette opskrifter. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Hanne, lærer


Tak for din kloge, tydelige og værdifulde ord - og din dejlige fremtoning. Et udbytterigt foredrag, som var til at forstå. Tak for et godt og lærerigt foredrag.


Kirsten, pensionist

Det siger andre