Familier

 

 

Uanset om I har et barn, som kæmper med vægten, eller det er hele familien, som ønsker en sundere livsstil, kan jeg hjælpe jer.


Det er vigtigt, at hele familien ændrer kost- og motionsvaner,  selv om det  kun er barnet, der skal  tabe sig. Et vigtigt fokus er, at barnet ikke føler sig anderledes og at selvværdet  forbliver intakt i processen.  Desuden kan alle i familien drage fordel af sundere vaner; opnå mere energi, bedre humør og mindske risikoen for livsstilssygdomme.  Min vejledning af jer tager udgangspunkt i følgende:


  • grundig vejledning i sund livsstil
  • forslag til kostændringer baseret på jeres ønsker og behov
  • idéer til mere motion i hverdagen
  • forslag til sunde snacks
  • ernæringsrigtige opskrifter
  • vejning og måling, hvis det ønskes


Den første, telefoniske konsultation er gratis!

1. besøg af mig: 800,-

Efterfølgende besøg: 600,-



 

Anne er virkelig dygtig og kompetent, og så er det bare super nemt, at hun med vægten under armen kommer hjem til dig. Hun har masser af inspirerende opskrifter, som er lige til at gå til, og så har hun altid en professionel tilgang til dig og dit vægt-forløb. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Liselotte, studerende

Anne er meget kompetent og inspirerende og har givet mig mod på, at give mig i kast med en sundere livsstil. Forløbet er lavet, så det netop er med udgangspunkt i den enkelte. Hun guider personligt og professionelt. Jeg har også fået en masse inspiration til gode, lækre og lette opskrifter. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Anne.


Hanne, lærer


Tak for din kloge, tydelige og værdifulde ord - og din dejlige fremtoning. Et udbytterigt foredrag, som var til at forstå. Tak for et godt og lærerigt foredrag.


Kirsten, pensionist

Det siger andre